Over ons

Waarom we er zijn

Wij hebben passie voor de beste fietsen en de lekkerste koffie. Fietsen betekent vrijheid, er op uit gaan, afzien, op avontuur. Koffie geeft je energie, maar koffie betekent ook sociale interactie, bij elkaar komen, de mooiste wielerverhalen uitwisselen.

Wij denken dat het samenbrengen van deze twee, fietsen & koffiedrinken, zorgt voor de ultieme beleving. We creëren een plek waar iedereen die behoefte heeft aan goede kwaliteit en een mooi verhaal elkaar kan vinden. Niet alleen wielrenners maar iedereen met een passie voor goede en eerlijke producten. Wij zijn er van overtuigd dat we met het bijeen brengen van koffie & koers, we iets positiefs geven aan alle fiets- en koffieliefhebbers hier in het noorden van Nederland.

Wij vinden dat wielrennen een sport is voor mannen én vrouwen. Daarom zorgen wij dat voor heren én dames goede producten te krijgen zijn.

Hoe we dat doen

Wij ondernemen op een eerlijke, gezonde en duurzame manier, met hart voor de mensen, met oog voor gastvrijheid en een goed gevoel voor onze producten. We kiezen voor bijzondere producten met een verhaal, die niet overal te verkrijgen zijn. Producten die niet dertien in dozijn zijn. Wij streven in alles wat wij doen naar zo’n goed mogelijke kwaliteit, in de aankleding van onze zaak, in de keuze van onze materialen, producten en het eten en drinken.

Wie we zijn

Wij zijn Henrieke Wijnsma en Rik Sijm. Ondernemers, wielrenners en koffieliefhebbers.

Word je hier ook enthousiast van? Kom langs of neem contact op!