Café

Je kunt bij ons terecht voor frisse dorstlessers, warme energiedrankjes, iets om te smikkelen of iets om je honger te stillen.

Energiedrank: koffie en thee

Wij schenken koffie van het Koffiestation: hoogwaardige, eerlijke, vers gebrande koffie, hier in de stad Groningen. Koffie met een duidelijke afkomst, ingekocht en geselecteerd door Douwe en Emiel. 

We schenken ook thee van verse munt of gember, én met kruiden van de kruidenspecialist op de Groninger Markt, zonder toegevoegde stoffen. Gewoon lekkere en eerlijke thee!

Dorstlessers: fris en sap

Zin in wat fris? We schenken diverse soorten frisdrank van fritz-kola, direct van onze oosterburen uit Hamburg. Geen zin in bubbels? Dan hebben we ook lekkere en puur natuurlijke sapjes van de Appelaere uit Zeeland.

Hongerstillers: verse broodjes

Onze broodjes (croissants en focaccia’s) komen van Broodje van Eigen Deeg, ook in de binnenstad van Groningen. Zij bakken de hele dag door Frans brood van eigengemaakt deeg, op basis van eerlijke en pure grondstoffen.

Om te smikkelen: (h)eerlijke taartjes

Verder hebben we heerlijke taartjes, die met passie en liefde gemaakt worden door onze vrienden van PS Koffie, om de hoek in de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Om je vingers bij af te likken 😉

Daarnaast kun je bij Spaak natuurlijk altijd terecht voor het (gratis) vullen van je bidon.

Spaak is een zaak die van ontwikkeling houdt. Dus heb je suggesties, of mist je iets in de winkel? Laat het ons vooral weten!